Reparatii acoperis

Adresa

Calea 13 Septembrie 106
Sectorul 5, București.

Sunati-ne

0724 416 122

Reparatii acoperis

Vă așteptăm

Sunați-ne

REPARAȚII LA ACOPERIȘ: Reparații ale STRĂPUNGERILOR ȘI COSTURILE ACESTORA

LUCRĂRILE PERIODICE DE REPARAȚII LA ACOPERIȘ VĂ POT AJUTA SĂ PREVENIȚI PROBLEME MAJORE

Reparații ale străpungerilor din acoperiș

Străpungerile din acoperiș sunt elemente constructive/arhitecturale care depășesc planul învelitorii și nu fac parte din aceasta.
Trebuie rezolvate problemele legate de ieșirea aerului/gazelor de ardere, aerisirea mansardelor, tehnică menajeră, intrarea și ieșirea tubulaturii, cablarea sistemelor solare, fixarea suporturilor de acoperiș.

Reparatii acoperis strapungeri
Reparatii acoperis strapungeri

Străpungerile din acoperiș sunt o cauză comună pentru infiltrațiile din acoperiș. Hidroizolarea deficitară, deteriorarea hidroizolației sau a elementelor de etanșare sunt motivele frecvente pentru care apa pătrunde sub acoperiș.

Există diverse soluții hidroizolante pe care profesioniștii le folosesc pentru a proteja de umezeală zonele în care acoperișul întâlnește o structură verticală, cum ar fi un perete sau un coș de fum. De obicei, se folosesc elemente metalice prefabricate (racord calcan) din oțel zincat, dar expunerea constantă la elementele de mediu le poate afecta integritatea, ducând în cele din urmă la fisuri și găuri. Etanșantul din jurul străpungerilor se va degrada și el pe măsură ce îmbătrânește.

 Se pot face închideri bune, chiar extraordinare, din tablă plană. Este o lucrare de tinichigerie relativ simplă, dar fără o cunoaștere foarte bună a materialelor și specificului lucrării, se poate dovedi dezastruasă. Totul depinde de montator, mai precis de experiența și implicarea acestuia.

O altă soluție este banda de închidere.  Este un element flexibil care se utilizează la racordarea pereţilor şi coşurilor de fum de învelitoare. Materialul de bază e aluminiul, iar pe spate are un strat de adeziv care, sub influenţa căldurii, nu pierde aderenţa. Este maleabil, mulându-se uşor după conturul profilului învelitorii. Montarea incorectă și expunerea indelungata la un mediu coroziv duc, mai devreme sau mai târziu, la pierderea etanșeității.

Producătorii de învelitori de calitate superioară, pun la dispoziție accesorii prefabricate care se integrează perfect, funcțional și vizual, în învelitoare.

Dacă elementul de etanșare sau etanșantul este problema, un montator profesionist poate înlocui elementul deteriorat sau poate folosi soluții hidroizolante pentru a remedia eventualele fisuri. Etanșartea gurii de ventilație sau a coșului de fum și a calcanului sunt reparații relativ ieftine, minore.

Ați putea descoperi că există probleme mai grave, cu structurile în sine. Structurile precum țevile de aerisire sunt mai susceptibile de a se deteriora decât un dispozitiv robust, ca un coș de fum. În funcție de amploarea daunelor, aceste reparații ar putea fi destul de scumpe.

 

Reparatii acoperis

Aveți nevoie de montaj sau de o reparație la acoperiș?

Dacă descoperiți că aveți nevoie de o reparație a acoperișului, contactați-ne.

Vă putem ajuta să diagnosticați problema și să determinați ce tip de reparații aveți nevoie.

Reparatii acoperis

Avem tot ce vă trebuie pentru acoperișuri