Reparatii acoperis

Adresa

Calea 13 Septembrie 106
Sectorul 5, București.

Sunati-ne

0724 416 122

Reparatii acoperis

Vă așteptăm

Sunați-ne

MONTAJ ACOPERIS: Ce acoperiș aleg?

ALEGEȚI CU ATENȚIE TIPUL DE ACOPERIȘ ȘI ECHIPA DE MONTAJ

Montaj acoperis

Studiați materialele pentru acoperiș de pe piață

Există multe tipuri de materiale care pot fi folositepentru montaj acoperis. În funcție de buget si de nevoiele dumneavoastră, puteți alege pentru învelitoare: țiglă metalică, țiglă ceramică, placi din beton, țiglă bituminoasă, tablă cutată, și chiar materiale tradiționale ca șindrila din lemn sau stuful. Alegeți cu atenție materialul pentru învelitoare, nu doar ca design și calitate. Țineți cont de faptul că acoperișul trebuie să indeplineasca eficient cel mai important rol al sau: protejarea casei de intemperii.

Apelați la un consultant – un specialist în domeniul acoperișurilor

Forma acoperișului poate limita gama de materiale pentru acoperis pe care le puteti folosi. Specificul climatic al zonei in care doriti sa instalati acoperisul poate descalifica anumite materiale. În cazul unui montaj de acoperis, materialul ales pentru învelitoare trebuie să fie potrivit configurației șarpantei: alegeți materiale maleabile pentru o șarpantă cu multe ruperi de pantă sau curbe. Verificați cu atenție specificațiile legate de panta minimă, s-ar putea ca materialul dorit să nu îndeplinească cerințele legate de pantă pentru acoperișul dumneavoastră, în totalitate sau pe anumite porțiuni.  Structura de rezistenta a casei poate limita greutatea acoperisului. Toate acestea sunt aspecte pe care trebuie sa le discutati cu un specialist în montaj acoperis.
Reparatii acoperis- montaj

Informați-vă despre garanția acoperișului

Tratați cu atentie garanția pentru montaj acoperis. Indiferent de tipul acoperișului pe care îl alegeți, e bine să-l achiziționați în sistem complet.  În acest fel, în cazul unor eventuale probleme de garanție, furnizorul nu poate da vina pe montator și invers. În plus, se presupune că montatorul cunoaște foarte bine materialele pe care le comercializează și le-a montat deja în alte locații. Asigurați-vă că vi se oferă sistemul complet de acoperiș, cu calitate certificată și garantată în scris. 

Reparatii acoperis- montaj
Reparatii acoperis- montaj

oferte de preț pentru montaj acoperis

Odată ce v-ați decis, nu ezitați să cereți oferta de preț. Țineți cont de faptul că un sistem complet de acoperiș este alcatuit din materialul de bază pentru învelitoareaccesoriifolii de protecție și sistemul de drenaj. Dacă nu aveți deja structura de rezistență și șarpanta, cereți să fie incluse și acestea în oferta de preț pentru montaj acoperis. O ofertă corectă și completă se poate face doar având la baza un plan de învelitoare sau releveul obiectivului. Solicitați oferta în scris. Trebuie să conțină valoarea, termenele de livrare, condițiile de plată, și garanția. Un preț mic nu înseamnă neapărat că ați făcut alegerea corectă și că veți avea un acoperiș complet și corect realizat.

Sfat Pro: Studiați cu atenție ofertele: prețul materialului pe m2 nu este edificator. Un acoperiș complet funcțional presupune mult mai mult decât învelitoarea. Sunt des întâlnite cazurile în care  montatorii  reduc drastic prețul  pentru acoperiș “omițând” să treacă în ofertă accesoriile care, de cele mai multe ori, au o pondere importantă în prețul acoperișului, mai ales dacă este unul complex.

Cereți oferte de montaj acoperis în sistem complet. Acestea sunt cele care merită atenție. Dacă veți alege materialele din surse diferite sau un montator independent, e foarte posibil să aveți parte de experiențe neplăcute. Pentru orice defect montatorul va da vina pe materiale și pe vânzător, iar vanzatorii vor da vina unul pe altul sau pe montator. Alegeți un acoperiș în sistem complet cu asigurarea montajului.

Reparatii acoperis

Aveți nevoie de montaj sau de o reparație la acoperiș?

Dacă descoperiți că aveți nevoie de o reparație a acoperișului, contactați-ne.

Vă putem ajuta să diagnosticați problema și să determinați ce tip de reparații aveți nevoie.

Reparatii acoperis

Avem tot ce vă trebuie pentru acoperișuri